Cine suntem

Dacă ai ajuns pe această pagină, înseamnă că ești un antreprenor responsabil și implicat, care pune pe primul loc siguranța viitorului. Ne pare bine să te cunoaștem, pentru că și noi suntem preocupați de protejarea mediului în care trăim și ne aducem contribuția ajutând companiile din România să gestioneze corect deșeurile și să recicleze ambalajele, conform reglementărilor stabilite de Administrația Fondului de Mediu și de directivele europene.

Suntem o organizație de îndeplinire a răspunderii extinse a producătorilor, pe scurt OIREP. Sistemul de răspundere extinsă este modalitatea prin care România dorește să atingă țintele de țară asumate la nivel european.
Preluăm responsabilitatea producătorilor și importatorilor care pun pe piața din România ambalaje și deșeuri de ambalaj, și îndeplinim în numele acestora obligațile legale de reciclare și valorificare ale deșeurilor.
Ne ocupăm de tot ceea ce ține de calculul cantităților reciclate/ valorificate pe fiecare tip de ambalaj, întocmirea dosarelor de trasabilitate până la reciclator, emiterea documentelor de transport, avizelor și a documentelor contabile și justificative.

SERVICIUL FEPRA OIREP:

De ce să ne predai responsabilitatea? 

bifa-green  Vei optimiza costurile companiei tale pe parte de reciclare a ambalajelor și a deșeurilor din ambalaje.

bifa-green  Vei evita plata penalităților aplicate de Administrația Fondului de Mediu și vei gestiona această situație 100% legal. Vei optimiza costurile companiei tale pe parte de reciclare a ambalajelor și a deșeurilor din ambalaje.
bifa-green  Vei contribui în mod real la colectarea și reciclarea deșeurilor de ambalaje din România, protejând astfel mediul înconjurător.
bifa-green  Vei avea acces la aplicația FEPRA 2.0 în care, pe lângă raportarea ambalajelor, ai acces, în mod transparent, la informații despre procesul de trasabilitate, gradul de îndeplinire a obiectivelor în timp real, partenerii și costurile operaționale ale FEPRA, precum și calculul amprentei tale de CO2.
bifa-green  Vei beneficia de suportul consultanților noștri din Departamentul Relații Clienți. 

nr-1

Scapă de grija managementului deșeurilor

SERVICIUL COMPLET DE CONSULTANȚĂ FEPRA: 

Beneficiază de primul serviciu integrat de management deșeuri și consultanță de mediu, care se ridică la cele mai înalte standarde, în acord cu cerințele companiei tale și cu legislația locală și europeană. Astfel, economisești propriile resurse, eficientizezi acest proces operațional și te asiguri că aplici corect principiile pentru o dezvoltare durabilă și sustenabilă a companiei tale.

În ce constă serviciul:

bifa-green  asigurarea îndeplinirii obligației generatorilor de deșeuri conform legii privind gestiunea deșeurilor;
bifa-green  identificarea categoriilor de deșeuri rezultate din activitatea comercială proprie și încadrarea /codificarea acestora conform legislației în vigoare;
bifa-green   elaborarea si menţinerea evidenţei lunare privind gestiunea, transportul, tratarea deşeurilor generate, în funcție de specificul companiei;
bifa-green   întocmirea chestionarelor statistice privind generarea și gestionarea deșeurilor și raportarea către autoritățile competente de protecția mediului;
bifa-green  consultanță cu privire la activitățile de management a deșeurilor, precum colectarea selectivă, transportul, tratarea, reciclarea și depozitarea, etc;
bifa-green  identificarea și respectarea obligațiilor de plată la Fondul de Mediu, întocmirea lunară și depunerea declarațiilor conform prevederilor legislative;
bifa-green   asigurarea interfeței cu operatorul licențiat pentru realizarea obiectivelor de colectare și valorificare pentru ambalaje. 

nr-2

Dacă te-am convins, completează formularul de mai jos.
Vei primi oferta și draft-ul de contract